Dr Jacobs Chi-Cafe BIO 400 g Powiększ

Dr Jacobs Chi-Cafe BIO 400 g

Dr Jacobs Dr Jacobs

Nowy

95,00 zł

brutto

Wydaj 250,00 zł by otrzymać darmową przesyłkę !!!

Sekretem Chi-Cafe bio jest nowa kompozycja delikatnej kawy arabica z kawą robusta, które są wzbogacone błonnikiem z akacji, ekstraktami z guarany, grzybka reishi oraz żeń-szenia. To harmonijne połączenie nadaje wyjątkowy aromat oraz łagodny i pełny smak Chi-Cafe bio. Kawa ta dobrze rozpuszcza się także w zimnych płynach, dzięki czemu nadaje się także do przygotowania kawy mrożonej czy frappe.Chi-Cafe bio łączy w sobie wartościowe składniki dla zdrowia i przyjemności. Budzi energię (Chi) inspirując ducha i umysł. Nie obciąża żołądka i jelit. Zawiera naturalną kofeinę z guarany.

Chi-Cafe BIO:

• łagodna dla żołądka i jelit, nie powoduje uderzeń gorąca,
• zawiera błonnik z akacji, kawy palone arabica i robusta, guaranę, żeń-szeń, grzybek reishi,
• bogata w wapń i magnez,
• dobra na trawienie.


Kofeina w Chi-Cafe bio pochodzi głównie z owoców guarany. Kofeina z guarany jest uwalniana powoli, więc pobudza łagodniej, lecz długotrwale. Nie powoduje uderzeń gorąca czy zmiany akcji serca jak w przypadku zwykłych kaw. W jednej filiżance jest ok. 50 mg naturalnej kofeiny z guarany i kawy.

Sposób przyrządzenia:
6g Chi-Cafe bio (około 2 łyżeczki) zalać 100 ml gorącej wody. W razie potrzeby wlać około 30 ml mleka lub mleka sojowego. Najlepiej, aby uzyskać pełny smak, spienić całość ręcznym spieniaczem. Kawę można także przyrządzić na zimno.

Składniki: rozpuszczalny błonnik z akacji (75%), rozpuszczana liofilizowana kawa (20%), ekstrakt z reishi (naturalny aromat), ekstrakt z guarany (1,5%), ekstrakt z żeń-szenia.

Kategoria produktu produkt spożywczy

Napisz opinię

Dr Jacobs Chi-Cafe BIO 400 g

Dr Jacobs Chi-Cafe BIO 400 g

Dr Jacobs Logo


Firma Dr. Jacob‘s została założona w 1997r. przez doktorów medycyny Ludwiga M. Jacoba oraz Karla O. Jacoba jako firma  rodzinna.


Dr. Jacob’s, jako pierwsza firma w Niemczech, wprowadziła linię produktów odkwaszających opartych na cytrynianach, ze śladową ilością sodu a bogatych w potas. Od siedmiu lat jako jeden z pierwszych instytutów w Niemczech, Austrii oraz Szwajcarii bada właściwości zdrowotne owocu granatu. Dr. Jacob‘s Medical jest w pierwszej trójce producentów najlepszych produktów z granatu.

Sukces innowacyjnych receptur Dr. Jacob‘s polega przede wszystkim na wykorzystywaniu wzajemnego uzupełniania się działania biologicznego poszczególnych składników. Fachowość, kompetencja, rygorystyczne normy oraz najwyższej jakości składniki naturalne składają się na wyjątkowy charakter produktów Dr. Jacob’s.


Dr. Jacob‘s tworzy naturalne produkty oparte na starych mądrościach i najnowszych zdobyczach wiedzy medycznej. Nazwa firmy nie jest chwytem marketingowym - doktorzy medycyny Ludwig Manfred Jacob i Karl Otto Jacob są faktycznymi twórcami firmy i produktów. Fachowość, zaplecze medyczne, rygorystyczne normy, szczegółowe badana, zarówno laboratoryjnie jak i klinicznie, oraz uczciwość gwarantują skuteczność i bezpieczeństwo produktów Dr. Jacob's.


Naturalne składniki nadają produktom Dr. Jacob’s wyjątkowy charakter. Zawarte w nich składniki są dokładnie wyselekcjonowane i pochodzą z różnych krajów Europy, Ameryki Południowej oraz Azji. Praktycznie wszystkie preparaty są silnie skoncentrowane, co obniża ich cenę i sprawia, że wystarczają na długo. 

Akceptuję
Nasza witryna używa plików cookies. Więcej szczegółów znajdą Państwo w naszym REGULAMINIE.